Over Ons

Over Ons

Vestigt in het jaar 2016, eerste particuliere polikliniek van het type A in Kayseri met 6 tandartsen op een oppervlakte van 1500 vierkante meter.

Özel Durupol is een poliklinische familie met ervaren familiepersoneel en vriendelijke personeel, de behandeling van onze waardevolle patiënten met onze ultramoderne apparatuur wordt bepaald en de behandelingsplanning wordt gedaan door onze gespecialiseerde artsen. In onze polikliniek die veel belang hecht aan hygiëne- en desinfectieregels, worden instrumenten voor elke patiënt afzonderlijk verpakt en gesteriliseerd.

Allereerst patiënttevredenheid op deze weg, In overeenstemming met internationale normen met de voorwaarden van het land, volgens de nieuwste en moderne technologie, lachend gezicht, hoge kwaliteit en ervaren personeel dient Özel Durupol voor onze gewaardeerde mensen in Kayseri.

Missie

Mond- en tandgezondheid diensten met onze ervaren artsen, om te voldoen aan internationale normen met goedgekeurde methoden en de nieuwste technologische mogelijkheden voor alle mensen. Om Functies, fonatie en esthetiek van onze patiënten in een hygiënische omgeving te vervullen met ons vriendelijke team op het hoogste niveau.

Visie

Met behulp van internationale wetenschappelijke technieken met al onze medewerkers conservatieve, esthetische, ethische, aanpak, oplossingen die de verwachtingen van hun patiënten overtreffen. Om het bewustzijn van gezond in de gemeenschap te vergroten, Om kunst en gezondheid op een gegeven moment samen te brengen, Nooit concessies doen aan internationale normen voor sterilisatie en hygiënisch werk, Onze visie is om inspraak te hebben in de toekomst van de kaak, mond- en tandgezondheid van de samenleving in het algemeen.